Veilig online betalen
+ meer
  • Paypal of credit card
  • iDEAL
  • Encrypted
Snelle bezorging
+ meer
  • Postnl
  • UPS
  • Europa
  • Internationaal
Klantenservice
+ meer
  • Snel en correct antwoord
  • Antwoord binnen 48 uur

Leveringsvoorwaarden

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. 

Voor internationale levering gebruiken wij UPS en PostNL.

Wereldwijde levering:

De verzending van de artikelen kan 2 tot 14 dagen duren. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld indien je lokale douane een bepaald artikel wil confisceren of import belasting wil heffen. De ontvanger is verantwoordelijk voor het betalen van de belasting.

Bij levering van de bestelde artikelen of op het moment dat de artikelen voor het eerst bij je worden aangeboden, wordt het risico van schade of het verlies van de goederen op jou overgedragen.

Het recht op eigenschap van de artikelen zal echter pas aan jou worden overgedragen wanneer we de volledige betaling voor de goederen van je hebben ontvangen. 

Faillissement:

Om misverstanden te voorkomen: indien er sprake is van een faillissement van jouw kant, behouden we het recht om je contract voor de levering van de bestelde goederen te annuleren of, indien de artikelen al geleverd zijn, het recht op onmiddellijke betaling voor de desbetreffende artikelen, ongeacht enige eerdere andere afspraak tussen ons beiden.

Retourvoorwaarden:

Ongewenste producten kunnen worden geretourneerd in de oorspronkelijke staat binnen 30 dagen met bewijs van betaling.

Instructies voor retourneren:

Per post:

Bij je bestelling is een retour formulier gevoegd met duidelijke instructies over hoe je het product naar ons terug kan sturen om je geld terug te krijgen of om het te ruilen. 

Pak het artikel in om schade te voorkomen en voeg het Retour Formulier toe. Stuur het artikel met aangetekende post of op een andere veilige manier op en bewaar je factuur totdat je je geld terug hebt gekregen. Een bewijs dat je het hebt opgestuurd is niet een bewijs van levering.

Let op dat de retour kosten niet van te voren al zijn betaald. De verzendkosten zijn de verantwoordelijkheid van de klant en zullen alleen vergoed worden als de artikelen beschadigd zijn, niet goed werken of verkeerd geleverd zijn. Stuur de goederen samen met de verpakking op in de staat waarin je ze ontvangen hebt. Retourneren gebeurd op eigen risico.